Ferah Zeynep Abdullah Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine öyle bir tepki verdi ki! Sosyal medya çalkalandı

Ferah Zeynep Abdullah Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine öyle bir tepki verdi ki! Sosyal medya çalkalandı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, Kanal D'de yeni bir program sunacağı duyuruldu. Bunun üzerine ise Ferah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabı üzerinden öyle bir paylaşım yaptı ki sosyal medya adeta çalkalandı.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, Turnike programıyla televizyon ekranlarına geri dönüyor. Programın Kanal D'de yayınlanacağını öğrenen Farah Zeynep Abdullah'ın bu duruma tepkisi gecikmedi.

"MAL BİR KANAL"

Oyunculuğunun yanı sıra yaptığı yorumlarla da dikkat çeken Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşmasına "Iyy, ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı. Abdullah'ın bu yorumu, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Abdullah'a destek verirken, bazıları ise yorumu gereksiz buldu.

MEHMET ALİ ERBİL EKRANLARA DÖNÜYOR

Kanal D'de program yapacak olan Mehmet Ali Erbil, tanıtım fragmanında "Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin" ifadelerini kullanmıştı. Erbil'in programının ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

gdsagfas.jpg

dddd.jpg

adsd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.