Bodrum klasiği! Bir dilim tiramisu bin 250 TL

Bodrum klasiği! Bir dilim tiramisu bin 250 TL

Fahiş fiyatlarıyla gündemden düşmeyen Bodrum’dan yansıyan yeni adisyon, sosyal medyayı karıştırdı. 500 TL’lik lahmacundan sonra bu kez dilimi 1.250 TL olan tiramisu rekor kırdı.

Yaz geldi, Bodrum'da fiyatlar yükseldi. Satılık ve kiralık villalar ile lüks otel fiyatlarının önlenemez yükselişi, yeme-içme fiyatlarına da yansıdı. Bir lahmacunun 500 TL'ye satıldığı Bodrum'dan yeni bir adisyon ortaya çıktı. Takvim’de yer alan habere göre, Yalıkavak’ta sosyetik ve ünlü isimlerin adresi olan bir mekana 4 Haziran'da giden dört kişi, gece sonunda 10 bin 695 TL hesap ödedi.

BİR DİLİM TİRAMİSUYA BİN 250 TL

Adisyonda en dikkat çeken bir dilim tiramisuya yazılan bin 250 TL'ydi. İtalyanlar'ın ünlü tatlısına biçilen bu rakam için sosyal medyada "İtalya'ya gidip bu tatlıyı yesek daha ucuza gelirdi" yorumu yapıldı. Yine adisyonda pancarlı semizotu salatası da 540 TL'lik fiyatıyla sosyal medyayı salladı. Pazarda kilosu 20 TL olan semizotunun bu fiyata satılması "Bu paraya satmak için içine Cumhuriyet altını mı koymuşlar" gibi yorumlar yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.