Bülent Ersoy canlı yayında verdi veriştirdi "Seni hiç sevmiyorum"

Bülent Ersoy canlı yayında verdi veriştirdi "Seni hiç sevmiyorum"

Arto'nun yorumculuk yaptığı programa telefonla bağlanan Bülent Ersoy, "Eski arkadaşlarınız hakkında nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz? Seni hiç sevmiyorum," diyerek sunucuyu sert bir şekilde eleştirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yorumculuk yapan Arto, Hande Sarıoğlu ve Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk hakkında konuştu. Arto'nun yorumlarına tepki gösteren Bülent Ersoy, yayına bağlanarak Arto'yu azarladı.

ekran-goruntusu-2024-06-07-132825.png

Ersoy, yayına bağlanarak, "Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, 'Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize' dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim," dedi.

60d04aad55427e1670d88552.webpArto ise Haluk Şentürk ile eski arkadaş olduklarını ve aralarında hatıraların bulunduğunu söyledi.

Bülent Ersoy, sözlerine şu şekilde devam etti: "Eski arkadaşlarınız hakkında nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz? Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağa kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.