Burcu Kara’dan sevenlerini üzen haber! Apar topar ameliyat geçirdi

Burcu Kara’dan sevenlerini üzen haber! Apar topar ameliyat geçirdi

Son dönemde Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu Burcu Kara, apar topar ameliyata alındı.

Pek çok yapımda yer alarak başarılı oyunculuğunu konuşturan Burcu Kara, son paylaşımıyla hayranlarını üzdü. Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Seval rolünü canlandıran Kara, hastane odasından takipçilerine dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İki çocuk annesi ünlü isim, bu paylaşımıyla gündeme geldi.

t25-070720206f0e47f1.webp

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Yıllardır ekranların sevilen simaları arasında yer alan oyuncu Burcu Kara, beyin ameliyatı olduğuna dair bir açıklama yaptı. Kara, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşarak “Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum” ifadelerini kullandı.

Kara, hem hikayelerinde hem de gönderilerinde hastane odasından paylaşımlar gerçekleştirdi.

tabii-hastane-onluguyle-fotograf-koyarsansonrasini-goze-almalisin-e-hayat-hep-iyiguzel-ve-saglikli-anlardan-ibaret-degil-tabiiher-sey-insanlar-icin-degil-miben-de-oldugu-gibi-biriyim-zaten-alisiksiniz-filtr-2.jpg

Sağlık durumunu apaçık bir mesajla ileten oyuncu, dikkat çeken detaylardan bahsetti. Öte yandan yaptığı paylaşımda doktoruyla poz vermesi dikkat çekti.

tabii-hastane-onluguyle-fotograf-koyarsansonrasini-goze-almalisin-e-hayat-hep-iyiguzel-ve-saglikli-anlardan-ibaret-degil-tabiiher-sey-insanlar-icin-degil-miben-de-oldugu-gibi-biriyim-zaten-alisiksiniz-filtresiz.jpg

İşte Kara’nın açıklamasının tamamı:

“Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan,sonrasını göze almalısın. Eee; hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim. Zaten alışıksınız filtresiz hallerime. Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine, ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle. Arayan, soran, yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cevap vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim.”

burcukara2.jpg

MESLEKTAŞI MESAJIYLA YALNIZ BIRAKMADI

Kara’nın meslektaşı oyuncu Gökçe Bahadır da paylaşılan gönderiye yorumda bulundu ve “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Meslektaşını yalnız bırakmaması, Bahadır’ın takdir toplamasına sebep oldu.

tabii-hastane-onluguyle-fotograf-koyarsansonrasini-goze-almalisin-e-hayat-hep-iyiguzel-ve-saglikli-anlardan-ibaret-degil-tabiiher-sey-insanlar-icin-degil-miben-de-oldugu-gibi-biriyim-zaten-alisiksiniz-filtr-1.jpg

“KÖY YANAR DELİ SAÇINI TARARMIŞ”

Ünlü oyuncu, yaptığı gönderi paylaşımının yanı sıra hikayelerinde de ilginç anlarını paylaştı. Ameliyat odasında oje sürdüğü anların fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Köy yanar, deli saçını tararmış” notunu düştü.

Güler yüzlü halleri dikkat çeken ünlü oyuncunun, her şeye rağmen keyfinin yerinde olduğu sosyal medyasına da yansıdı.

burcu-kara1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.