Kızılcık Şerbeti’nin vedalarına bir yeni isim daha eklendi! Diziyi ayakta tutan karakterlerdendi

Kızılcık Şerbeti’nin vedalarına bir yeni isim daha eklendi! Diziyi ayakta tutan karakterlerdendi

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finaline günler kaldı. Veda edecek isimlerin arasına o isim de eklendi.

Sezon finali için geri sayım başlatmış olan Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’nde ayrılacak karakterler tek tek ortaya çıkmıştı. Birden fazla vedanın yaşanacağı dizide, vedası planlanan yeni bir isim daha ortaya çıktı. Üstelik veda şekliyle ilgili iki varsayım bile bulunuyor.

PEMBE SEVİNECEK

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamı sezon finaliyle ekranlara gelecek. Heyecanlı bir bölümü bekleyen seyirciler, yayınlanan son fragmanda bir şok yaşadı ve oyuncu Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin yurt dışına çıktığını öğrendi. Tam da söylentiler Alev’in diziden çıkacağı yönünde yapılırken, Müjde Uzman’ın sete veda ettiği görüntüler sosyal medyaya düştü.

b.webp

Abdullah karakteri ile bir bebekleri olacak olan Alev karakterinin diziden ne şekilde çıkacağı da şimdiden merak konusu oldu ancak konuyla ilgili iki senaryo bulunuyor. Birinci ihtimal, Alev’in yurt dışına gidip bir daha dönmeyeceği olurken bir diğer ihtimal ise bebeğine doğum yaparken hayatını kaybedeceği şeklinde konuşulmaya başlandı.

SETTE DUYGUSAL DAKİKALAR

Oyuncu Müjde Uzman, vedasını sosyal medya hesabından duyurarak sevenlerini üzdü. Kızılcık Şerbeti setinde yaşanan duygusal anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Uzman, ekibe duygusal bir konuşmayla veda etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.