Mehmet Ali Erbil'e yaptığı yorum olay olmuştu! Kanal D'den Farah Zeynep Abdullah'a sert yanıt

Mehmet Ali Erbil'e yaptığı yorum olay olmuştu! Kanal D'den Farah Zeynep Abdullah'a sert yanıt

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Kanal D ekranlarında program sunacağının açıklanmasının ardından, Farah Zeynep Abdullah'ın ''Ne kadar mal bir kanal'' yorumu üzerine Kanal D yönetiminden videolu bir yanıt geldi. Farah Zeynep Abdullah da bu yanıtı cevapsız bırakmadı.

Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, Turnike programıyla televizyona geri dönüyor. Bu programın Kanal D'de yayınlanacağını öğrenen Farah Zeynep Abdullah'tan sert bir tepki geldi.

Hem oyunculuk hem de yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelen Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşmasını "Iyy, ne kadar da mal bir kanal" şeklinde eleştirdi.

ffff.jpg

Abdullah'ın bu tepkisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve Kanal D'nin resmi hesabından ünlü oyuncuya bir yanıt geldi. Kanal D, yaptığı paylaşımda Farah Zeynep Abdullah'ın yıllar önce yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden bir sahneye yer verdi.

yyuy.jpg

Kanal D'nin paylaşımına cevap veren ünlü oyuncu ise, "Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun? SABİTLEMİŞ PUUAHAH. Aylin rahmet istedi diye yorumladım. RIP queen” notunu düştü.

gdgadf.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Dizi ve sinema oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989'da Beşiktaş, İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Irak Türkmeni Osman Bey ve annesi Türk ve Boşnak kökenli Gülay Hanım'dır. Lise eğitimine İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlayan Farah Zeynep, babasının işi nedeniyle 2006 yılından itibaren eğitimine İngiltere'de devam etti. Üniversite eğitimini de İngiltere'de sürdüren Farah Zeynep, 2013 yılında Fransızca Drama Bölümü'nden mezun oldu.

Farah Zeynep'in ilk profesyonel oyunculuk deneyimi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizide Aylin rolüyle gerçekleşti. Bu diziyle tanınmaya başlayan oyuncu, ardından Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "Kelebeğin Rüyası" filminde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile birlikte başrol oynadı. Bu film, onun tanınırlığını büyük ölçüde artırdı.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.