Canan Karatay 2025’i işaret etti! Büyük felaket bizi bekliyor

Canan Karatay 2025’i işaret etti! Büyük felaket bizi bekliyor

Prof. Dr. Canan Karatay, 2025 tarihini işaret ederek büyük felaketi açıkladı.

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, maden ocakları uğruna katledilen orman alanları ve özellikle zeytin ağaçların hayattaki önemine dikkat çekerek büyük felaketin kapıda olduğunu söyledi.

thumbs-b-c-3e08070b5163426d5231ad7fbda2353f.jpg

2025’te büyük kıtlığın başlayacağını söyleyen Canan Karatay, dünyada ve herkesin buna hazırlık yaptığını aktardı. “Zeytin ağaçları ayakta kalacak. Çünkü zeytin ağaçları çok meşakkatli ağaçlar, çok güçlü ağaçlar. Her türlü susuzluğa, soğuğa, taşa, toprağa, sıkıntıya direnen ağaçlardır.” diyen Karatay Zzeytin ağacı olan devletlerin ayakta kalacaklarını aktardı.

Zeytin meyvesi ve yağının çok önemli olduğunu vurgulayan Canan Karatay, “Lütfen zeytin ağaçlarının yok olmasına izin vermesinler.” ifadelerini kullandı.

zeytin-2.webp

HAYATİ BİR ÖNEME SAHİP

Canan Karatay, zeytin ağaçlarının yakılıp yıkılmasına isyan ederek maden ocaklarının başka yerlere de yapılabileceğini söyleyerek zeytin ağaçlarının hayati bir öneme sahip olduğunu söyledi.

AKILLARA RUSYA UKRAYNA SAVAŞI GELDİ

Karatay’ın bu çıkışının ardından akıllara daha önce yapılan uyarılar gündeme geldi. Pandemi döneminin ardından Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş geleceğe nasıl yansıyacağı konusunda endişe uyandırmıştı.

Karatay'ın açıklamalarından yola çıkarak bu alanda çalışan yapan uzman isimler, Rusya ve Ukrayna arasındaki belirsiz durumun yakında savaşın farklı bir boyuta geçmesiyle olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekmişti.

Dünyadaki tahıl üretiminin önemli bir bölümünde rol oynayan Ukrayna'daki söz konusu durumun yaşanması ise kıtlık senaryosunu daha da kuvvetlendirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.