Hande Kazanova 11 Haziran’ı işaret etti: Parasını ona yatıran köşeyi dönecek

Hande Kazanova 11 Haziran’ı işaret etti: Parasını ona yatıran köşeyi dönecek

Hande Kazanova tarih vererek bitcoin için kritik uyarıda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Onlardan biri ise son zamanların dikkat çekeni kripto paralar oldu. Son 1 yılda yüzde 100’ün üzerindeki kazancı ile göz dolduran bitcoine ilişkin ünlü astrolog Hande Kazanova tarih vererek kritik uyarıda bulundu.

ETF ONAYININ ETKİSİ

Ocak ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bitcoin cephesinde 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar yol almıştı. Aynı durum ise şimdi Ethereum’da olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde SEC, ‘Ethereum ETF’sini onayladığını açıklamıştı. Bu onayın ardından Ethereum’da bir yükseliş gözlemlendi. Ancak Ethereum geleceği şimdiden merak ediliyor.

altin-ve-bitcoin-yila-rekorla-basladi-1704259655-2675.jpg

HALVİNG ZAMANI BAŞLADI

Kripto paralarda bilindiği üzere boğa sezonu olarak adlandırılan ‘Halving’ dönemine giriş başladı. Bu dönemde bitcoin ve diğer coinlerin üretim hızında düşüş yaşanacak. Bu da ürünün az olmasından kaynaklı 1 yıl içinde kripto paralarda rekor yükselişler ön görülüyor.

btc-altin.webp

KAZANOVA: BU AY FIRSATLAR BARINDIRIYOR

Ünlü astrolog Hande Kazanova ise astrolojik açıdan bitcoinin kader ağını çizdi. Kazanova şu açıklamalarda bulundu;

“Bitcoin için bu ay çeşitli fırsatları barındırıyor. 17 Haziran 20 Haziran tarihlerinde önemli sıçramalar görülebilir. Ama 11 Haziran'da ne olursa olsun Mars ve Plüton kavuşumları bitcoin'e çok yarıyordu. Şimdi burada bir dik açı var, burada bir stresli durum söz konusu olabilir. Belki ön de bir kayıp hemen arkasından bir toparlanma etkisi devreye girebilir. Ancak 11 Haziran civarına dikkatli olsunlar Önümüzdeki dönem bitcoin için çok önemli süreçler var.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.