Canlı yayında birbirlerine girdiler: Senin gibi devletten maaş alanları...

Canlı yayında birbirlerine girdiler: Senin gibi devletten maaş alanları...

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile gazeteci Ferhat Murat canlı yayında tasarruf ve maaş gerilimi nedeniyle birbirine girdi.

Habertürk'te Serap Belet'in sunduğu Olaylar ve Görüşler programında katılan CHP İstanbul Milletvekili ile kendisini siyasal iletişimci olarak tanıtan Ferhat Murat arasındaki tartışma gündem oldu.

66sad.jpg

AK Parti'nin 'kamuda tasarruf' paketine ilişkin eleştirel değerlendirmelerde bulunan Yunus Emre, kendisine tepki gösteren gazeteci Ferhat Murat'a "Senin gibi devletten maaş alanları kapının önüne koyarak tasarruf edeceğiz" sözleriyle karşılık verdi.

Tartışmanın fitilini ateşleyen bu sözlerin ardından Murat "Ben bu devletten maaş almıyorum Yunus Emre Bey. Yalan konuşuyorsunuz. Bakın açık açık yalan konuşuyorsunuz" derken Yunus Emre ise "Sen belediyeden danışman maaşı aldın mı almadın mı?" diye sordu. Murat ise "Ben geçmişte, geçtiğimiz yıllarda basın danışmanlığı yaptım. Basın danışmanlığı yaptığım için memur maaşı almadım. Danışmanlık maaşı aldım. Ama siz bana bugün devletten memur maaşı alıyor diyorsanız yalan söylüyorsunuz. Ben aktif gazeteciliğe dönmeden önce aldım." şeklinde konuştu. Emre'nin sözlerine sinirlenen Murat "Yalanlarınızı yüzünüze vurduğumda başka yalanlarla gelmeyin" ifadelerini de kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.