Çiftçileri bayram ettirecek haber geldi: O tarihe kadar başvuran desteği kapacak

Çiftçileri bayram ettirecek haber geldi: O tarihe kadar başvuran desteği kapacak

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Destek için son başvuru tarihi belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Haziran ayında da tarımsal destek ödemelerini belirli bir takvime göre çiftçilerin hesaplarına aktarmaya devam ediyor.

Picture background

Bu kapsamda, Haziran ayının sonuna kadar çeşitli alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemeleri yapıldıkça, bakanlığın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri paylaşılıyor.

2024/06/15/ciftcilere-hasar-destegi.jpg

Üreticiler, tarımsal desteklerle ilgili gelişmeleri yakından izlerken, çeşitli destek programları hakkında da bilgi edinmek istiyor.

Bu bağlamda, Tarım ve Orman Müdürlükleri, üreticilere sunulan destekler ve başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme yapıyor.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

2024 Yılı Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi kapsamında SERTİFİKALI TOHUM KULLANIM DESTEĞİ müracaatları devam etmekte olup üreticilerimizin son başvuru tarihi olan 31.07.2024 mesai bitimine kadar İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

ciftci.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Haziran ayında, önceki aylarda olduğu gibi çiftçilere destek olmak amacıyla Tarım ve Orman Müdürlükleri çeşitli yardım programları sunmaya devam ediyor.

Bu bağlamda, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sertifikalı tohum kullanım desteği için başvurular sürmekte olup, üreticiler 31 Temmuz'a kadar başvurularını gerçekleştirebilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.