Demet Evgar'ı tığ gibi yapan diyet: Tüm doğum kilolarını verdi!

Demet Evgar'ı tığ gibi yapan diyet: Tüm doğum kilolarını verdi!

Ünlü oyuncunun hayranları herhangi bir estetik işlem yaptırmadığını merak ederken Evgar’ın diyet yaptığı ortaya çıktı.

show TV ekranlarında yayınlanan bahar dizisi ile yeniden ekranlara dönen 44 yaşındaki güzel oyuncu Demet evgar son dönemlerde verdiği kilolarla adından sıklıkla söz ettiriyordu. Evgar’ın sır gibi sakladığı diyet ortaya çıktı.

MUM GİBİ ERİDİ

Ekranlara verdiği uzun bir aranın ardından reyting ve rekorları kıran başrol olarak yer aldığı bahar dizisi ile ekranlara dönen Demet Evgar hamilelik kilolarını da beklenenden hızlı bir şekilde verdi. Ünlü oyuncunun hayranları herhangi bir estetik işlem yaptırmadığını merak ederken Evgar’ın diyet yaptığı ortaya çıktı.

ESTETİK DEDİLER AMA..
Yakın bir dönemde anne olan oyuncunun bu kadar kolay toparlayıp iş yaşantısına geri dönmüş olması hayranlarına sevindirirken verdiği kilolar ise gündem oldu. güzel oyuncunun diyet yaptığının ortaya çıkması ise estetik işlem iddialarını çürüttü.


İste Evgar’ın uyguladığı diyetini de detayları…

1 Gün boyunca içinde -UN- bulunan hiçbir mamül tüketilmiyor. Bu, ekmek, bisküvi, pasta, börek, çörek, helva, makarna, unlu soslar, bisküvili çikolata gibi ürünleri kapsıyor.
Diyetin temel prensibi, un içeren gıdaların tüketimini sınırlandırarak karbonhidrat alımını azaltmak ve böylece kilo verme sürecini hızlandırmak üzerine kurulu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.