Erkan Petekkaya Erdoğan’dan yardım istedi ‘Bilmediğiniz şeyler dönüyor'

Erkan Petekkaya Erdoğan’dan yardım istedi ‘Bilmediğiniz şeyler dönüyor'

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Erkan Petekkaya Erdoğan’dan yardım istedi ‘Sosyal medyadan paylaştı’

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

‘Öyle Bir Geçer Ki Zaman’, ‘Paramparça’, ‘Dila Hanım’ gibi projelerle adından söz ettiren Erkan Petekka’ya sosyal medyadan yaptığı çağrı ile gündem oldu.

Petekkaya kişisel hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek yardım istedi. Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı olan Göcek mahallesi için yardım isteyen Petekkaya, yerlilerin çeşitli hilelerle kandırıldığını ve servetlerinin yok edildiğini dile getirdi.

gocek.jpg

Instagram hesabından gönderi olarak paylaşım yapan Petekkaya, tekne kooperatifleri ve kiralayan şirket arasında uzlaşma sağlanamadığını söyleyerek Erdoğan’a seslendi. Göcek de çalışan kooperatif üyesi gezi teknecileri adına yazdığının altını çizen Petekkaya, “Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz bir çok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göçek’teki yerlileri gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullelerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti sevgilerini memleketlerine duydukları saygıyı hepsini bu şirket yok etmiştir.” İfadelerini kullandı.

erkan-petekkayadan-erdogana-cagri-sfea.webp

BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER DÖNÜYOR

20 yıldır Göcek’te olduğunu söyleyen Petekkaya, sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inandığını söyledi. Onlar adına Erdoğan’dan yardım isteyen Petekkaya, ‘Bilmediğiniz şeyler dönüyor.’ dedi.

Göcek’teki tüm tekne sahiplerinin, bölgenin gerçek sahiplerinin olduğunu söyleyen Erkan Petekkaya, “Sizden onlar adına yardım rica ediyorum.” diyerek Cumhurbaşkanı’ndan yardım istedi.

Erkan Petekkaya, insanların çok zor durumda olduğunu ve sahile fahiş fiyatlarla yanaştıklarını ve seslerini duyuramadıklarını belirterek MUÇEV yetkilileri ellerinden geleni yapsa da kooperatif ve kiralayan şirket yetkilileri arasında uzlaşma sağlanamadığını belirterek en kısa zamanda çözümlenmesi gerektiğini aktardı.

rssimage.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.