Zeynep Bastık ünlü oyuncuyla dudak dudağa yakalandı! Söylentiler gerçek çıktı

Zeynep Bastık ünlü oyuncuyla dudak dudağa yakalandı! Söylentiler gerçek çıktı

Bir süredir Ali Can Ayyıldız ile yaşadıkları ilişkiyi noktaladıklarını açıklayan Zeynep Bastık, ünlü bir oyuncuyla dudak dudağa görüldü.

Mabel Matiz’in yazıp bestelediği ‘Lan’ şarkısıyla milyonların beğenisini toplayan şarkıcı Zeynep Bastık, son dönemde aşklarıyla da magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Uzun bir süredir prodüktör Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşayan Bastık, geçtiğimiz günlerde Ayyıldız ile ilişkilerini noktaladıklarını açıklamıştı.

Şarkıcı ile ilgili yeni aşk dedikoduları da konuşulmaya başlanmış, Survivor yarışmacısı ile bir aşka yelken açtıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

channels4-profile.jpg

PARTİDE DUDAK DUDAĞA

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın adı, kısa süre önce oyuncu Serkay Tütüncü ile anılmış, aşk yaşadıkları öne sürülmüştü. Ancak ortada kanıtlı bir gerçek bulunmuyordu.

Bastık, Ali Can Ayyıldız ile biten ilişkisiyle ilgili de “İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir.” demişti. Ünlü şarkıcının yeni aşka yelken açtığı iddialarıyla ilgili gelişme yaşandı.

Bastık ile Tütüncü, Kenan Doğulu’nun doğum günü partisinde görüntülendi. İkilinin dudak dudağa pozları ise şaşkınlığa neden oldu. Editciablan Instagram hesabı tarafından paylaşılan fotoğraflar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

1024xauto.webp

zeyy.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.