Dev restoran zinciri iflas bayrağını çekti: 48 Şubesini kapatıyor

Dev restoran zinciri iflas bayrağını çekti: 48 Şubesini kapatıyor

Ünlü deniz ürünleri restoranı, ekonomik sıkıntılar sebebiyle iflasını duyurdu. Şirketin tasfiye yetkilisi, birçok şubenin kapanışının mali krizlerden kaynaklandığını belirtti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren ünlü deniz ürünleri restoranı Red Lobster, ekonomik sıkıntılar sebebiyle iflasını duyurdu. Şirketin tasfiye yetkilisi, New York ve New Jersey başta olmak üzere birçok şubenin kapanışının mali krizlerden kaynaklandığını belirtti.

21 EYALETTE 48 LOKASYON KAPANIYOR

Finansal sıkıntılar, ünlü deniz ürünleri zinciri Red Lobster'ın ABD genelindeki birçok şubesinin kapanmasına yol açıyor. New York ve New Jersey'de bulunan restoranlar da dahil olmak üzere, toplamda 21 eyaletteki 48 lokasyonun kapılarını müşterilere kapatacağı bildirildi.

455876.jpg

Restoran zincirinin tasfiye işlemleri sırasında, TAGeX Brands tarafından gerçekleştirilecek olan çevrimiçi bir açık artırma ile mutfak aletleri ve mobilyalar satışa sunulacak. TAGeX Brands'ın CEO'su Neal Sherman, LinkedIn üzerinden yaptığı duyuruda, seçilen şubelerdeki tüm ekipmanların acilen satılması gerektiğini belirtti. Açık artırmanın başlangıcı olan Pazartesi gününden itibaren, 16 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edeceği açıklandı.

BÖLÜM 11 İFLAS BAŞVURUSU GÜNDEMDE

Red Lobster restoran zinciri, finansal yapılandırma sürecinde Buffalo, New York; Bridgewater, New Jersey; ve Orlando, Florida'da bulunan bazı şubelerini kapatma kararı aldı. Yaklaşık 650 şubeye sahip olan şirket, borçlarını yönetebilmek adına iflas başvurusunu değerlendiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.