İstanbul ve Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul ve Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 19 Mayıs kutlamaları nedeniyle bazı sokakların kullanıma kapatılacağını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ayrıca İstanbul'da atanamayan öğretmenlerin 18 Mayıs'ta düzenleyecekleri gösteri dolayısıyla, belirli yolların trafiğe kapatılacağı İstanbul Valiliği tarafından bildirildi.

İstanbul'da, atanamayan öğretmenlerin düzenleyeceği etkinlik nedeniyle, 18 Mayıs Cumartesi günü sabah saat dokuzdan itibaren bazı ana arterler trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak olan yollar arasında Macarkardeşler Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi ve Vezneciler Caddesi bulunuyor. Bu caddelerin yanı sıra, bu ana yollara bağlantılı olan diğer cadde ve sokaklar da belirli noktalardan itibaren araç geçişine kapatılacak.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahlar olarak Vatan Caddesi, Kadirhas Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nın kullanılabileceği belirtildi. Söz konusu etkinlik sebebiyle, şehir içi trafik düzenlemelerinde değişiklikler olacağı ve vatandaşların bu güzergahları kullanırken dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

hmn.jpg

19 MAYIS'TA ANKARA'DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Ankara'nın Çankaya bölgesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında trafik düzenlemeleri yapılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler sebebiyle, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Dögol Caddesi'nden İnönü Bulvarı'na kadar olan kısmı ve bu caddeye bağlanan sokaklar, saat 18.00 itibarıyla araç trafiğine kapatılabilir.

Aynı şekilde, Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi ile Aşkabat Caddesi arasındaki bölümü ve bu caddeye bağlanan sokaklar da çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. 83'üncü Sokak ve bağlantılı sokaklar da etkinlikler nedeniyle trafiğe kapatılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.