Emekliler için tren kaçtı. Ödeme yapılmayacak

Emekliler için tren kaçtı. Ödeme yapılmayacak

Milyonlarca emekliye bir kötü haber daha geldi. 31 Temmuz'da sona eren kampanyaya başvurmayan milyonlarca emekli için tren kaçtı.

Temmuz ayının başında 16 milyondan fazla emekli, yeni zamlı maaşlarını öğrendi. Ancak emekliler, yapılan zam oranlarından memnun kalmadı. Maaşlardaki büyük farklar ve gelir adaletsizliği, emeklilerin maaşlarının yeniden güncellenmesini talep etmelerine neden oldu. Öte yandan, bankalar geçim sıkıntısı çeken emekliler için promosyon kampanyalarında vites arttırdı.

EMEKLİLER İÇİN TREN KAÇTI

Milyonlarca emekliye bir kötü haber daha geldi. 31 Temmuz'da sona eren kampanyaya başvurmayan milyonlarca emekli için fırsat kaçtı. Bankalar, emeklilere yönelik promosyon kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. ING Bank, emekli maaşlarını taşıyan müşterilere 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunmuştu. Ancak başvuru süresi geçtiği için bu fırsattan yararlanamayan emekliler, bu treni kaçırmış oldu.

Başvuru yapan emeklilere yönelik promosyonlar ise şu şekilde dağıtılacak:

  • Emekli maaşı 15 bin TL'ye kadar olanlara 10 bin TL,
  • Emekli maaşı 15 bin TL ile 20 bin TL arasında olanlara 12 bin 500 TL,
  • Emekli maaşı 20 bin TL ve üzeri olanlara ise 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü veren emekliler, ek bir koşul olmadan promosyon hakkını elde etti. Ancak, kampanya 31 Temmuz 2024 tarihinde sona erdiği için, bu tarihten sonra başvuruda bulunan emekliler bu fırsattan yararlanamayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.