Erdemir işçi alımı yapacak

Erdemir işçi alımı yapacak

Erdemir, büyüme stratejisi ve işletme ihtiyaçları doğrultusunda 2024 yılında saat ücretli pozisyonlar için toplu işe alım yapacağını duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen çelik üreticilerinden Erdemir, 2024 yılında saat ücretli pozisyonlarda çalışacak yeni çalışanlar almayı planlıyor. Şirket, bölgeye sağladığı istihdam katkılarını sürdürerek, çeşitli işletme ünitelerindeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu yıl da yeni işe alımlar gerçekleştirecek.

Erdemir’in duyurusuna göre, toplu işe alım başvuruları 20 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve 31 Mayıs tarihine kadar hafta içi her gün 08.00 - 16.00 saatleri arasında Erdemir Spor Salonu'nda yapılabilecek.

Başvuracak adayların, meslek liselerinin elektrik/elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalurji teknolojisi ve motorlu araçlar teknolojisi iş makineleri bölümlerinden ya da meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

Adayların, ilan tarihi itibariyle 18 - 26 yaş aralığında (21.05.1997 ve sonrası, 19.05.2006 ve öncesi doğmuş) olması, Kdz. Ereğli nüfusuna kayıtlı veya 20 Kasım 2023 tarihinden önce Kdz. Ereğli’de ikamet etmeye başlamış ve halen Kdz. Ereğli’de ikamet ediyor olması gerekmektedir. Ayrıca, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygun olmaları ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlıklarının bulunmaması şartı aranıyor.

Başvurular kimlik belgeleri ile yapılacak ve eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapılan başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online olarak devam edecek. Uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.