Erdoğan’dan Bakana Instagram azarı! Çok konuşulacak bomba iddia

Erdoğan’dan Bakana Instagram azarı! Çok konuşulacak bomba iddia

Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili bakana çıkıştığı konuşuluyor.

Instagram'ın kapatılması, siyasi kulislerde de büyük yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na sert bir tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı'nın, Instagram kapatma kararının ardından yaşanan kamuoyu tepkileri nedeniyle Bakan Uraloğlu’na, "Başımıza iş açtın" şeklinde çıkıştığı öne sürüldü. Bu durum, hükümet içinde ve siyasi arenada nasıl bir etki yaratacağına dair tartışmaları da beraberinde getiriyor.

instagram-yasagi-vpn-sikayetlerini-artirdi.webp

‘BÜYÜK DERDİN İÇİNE SOKTUN’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kabine toplantısında Bakan Uraloğlu’na Instagram'ın kapatılması konusunda sert sözlerle yüklendiğinin iddia edilmesi dikkat çekti.

İddialara göre Erdoğan, "Bizi büyük bir derdin içine soktun, tüm bu kargaşayı başlattığımıza göre engeli kaldırmadan önce somut sonuçlar elde etmemiz daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

BAKAN URALOĞLU’NDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Bakan Uraloğlu ise yaptığı açıklamada, Instagram'a erişim engeliyle ilgili olarak, "Dün arkadaşlar tekrar değerlendirdi, bir noktaya kadar geldik. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz." şeklinde konuştu. Bu gelişmeler, hükümetin sosyal medya politikaları ve kamuoyu yönetimi konusundaki yaklaşımlarını da gündeme getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.