Eşine tecavüz eden adamı öldüren koca kahkahalara boğuldu! Şişli’de akıl almaz olay

Eşine tecavüz eden adamı öldüren koca kahkahalara boğuldu! Şişli’de akıl almaz olay

Alkol almaya gittiği esnada eşine tecavüz girişiminde bulunan arkadaşını döven adamı öldüren koca cinayetin ardından kahkahaya attı.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında Şişli Bozkurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 yıldır bir binanın giriş katında yaşayan Moğolistan uyruklu Turbold Sartuul A. (55) ve eşi Darkhiduren B.A.’nın (48) evine Moğolistan uyruklu Amarsanaa Buldaa (64) ve eşi B.K. akşam yemeğine geldi. İki aile birlikte yemek yiyerek alkol aldı. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Buldaa, Turbold Sartuul A.’ya para vererek dışarıdan alkol almasını istedi.

aw235876-03.jpg

EŞİNE SALDIRAN ADAMI SIRTINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bunun üzerine parayı alan adam markete gitti. O esnada Buldaa, kendi eşinin de hava almak için dışarıya çıkmasını fırsat bilerek iddiaya göre arkadaşının eşine belinden sarılarak cinsel tacizde bulunup, zorla yatak odasına götürdü. Kadının direnmesi üzerine aralarında arbede çıktı. Buldaa'nın tecavüz girişiminde bulunduğu kadın, kafasını duvara çarparak bayıldı. O esnada marketten eve dönen adam, gördüğü manzara karşısında adeta çılgına döndü. Adam, Buldaa’yı eşini döverken görünce masadan aldığı ekmek bıçağını sırtına sapladı. Ağır şekilde yaralanan Buldaa, olay yerinde hayatını kaybetti.

KELEPÇELİ BEKLERKEN KAHKAHA ATMAYA BAŞLADI

Sesi duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Buldaa’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Elleri kanlı olan Turbold Sartuul A., ters kelepçe yapılarak etkisiz hale getirildi. Şahsın bina içerisinde kahkaha attığı anlar ise kameralara yansıdı.

aw235876-01.jpg

Şişli’de eşiyle birlikte evli olan arkadaşının evine akşam yemeğine giden adam, eşinin de dışarıya çıkmasının ardından alkol almaya gönderdiği şahsın eşine tacizde bulunmaya kalktı.

Eve dönen adam, arkadaşını eşini döverken görmesi üzerine sırtından bıçaklayarak öldürdü. Polisin kelepçe taktığı adamın kahkaha attığı anlar ise kameralara yansıdı.

aw235876-09.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.