Uraz Kaygılaroğlu bir erkekle dudak dudağa öpüştü ‘Sosyal medya yıkıldı’

Uraz Kaygılaroğlu bir erkekle dudak dudağa öpüştü ‘Sosyal medya yıkıldı’

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşı ile dudak dudağa öpüştü. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, tiyatro dünyasındaki yeni projesi 'Aşık Shakespeare' isimli oyunun provaları sırasında dikkat çekici bir sahne ile günde oldu. Kaygılaroğlu, erkek rol arkadaşıyla öpüşme sahnesi provası sırasındaki görüntüleri yayınlandı.

36 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Pis Yedili, Eltilerin Savaşı gibi birçok projede başarılı performanslarıyla biliniyor. Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu son olarak tiyatro sahnesine yöneldi. Kaygılaroğlu, 'Aşık Shakespeare' adlı oyunun hazırlıkları esnasında erken rol arkadaşıyla dudak dudağa samimi anlar yaşadı.

18904782-728xauto.webp

Sosyal medyada ve magazin basınında yer alan haberlere göre, Kaygılaroğlu'nun tiyatro provalarındaki bu sahnesi, hayranları ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle erkek rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntüleri, sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yankı uyandırdı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun tiyatro sahnesindeki bu yeni adımı ve 'Aşık Shakespeare' projesindeki performansı merakla beklenirken oyuncunun erkek rol arkadaşı ile dudak görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

s-a5371dc279af65d506e957a33dd25967620b2f63.webp

Kimi kullanıcı rahatsız olunacak bir durum olmadığını savunurken kimi kullanıcı bu durumun sanatla ilgi olmadığı durumun rezillikten başka bir şey olmadığını savundu.

maxresdefault.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.