Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu! Canlı yayında herkesi şoke eden detay

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu! Canlı yayında herkesi şoke eden detay

Geçtiğimiz yıl 'yasak aşk' olayıyla ilgili Esra Erol'un programında işlenen konunun baş isimlerinden biri, sokak ortasında ölü bulundu. Erol, canlı yayında açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Esra Erol'da programına katılan Betül, 11 yıllık hayat arkadaşı Veysel’in başka bir kadından ikiz çocukları olduğunu öğrenmiş ve bu nedenle programa başvurmuştu.

Programda yaşanan gelişmeler sonucunda Betül ve Veysel boşanmış, ancak yapılan DNA testinde ikizlerden sadece birinin Veysel’in çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Bu nadir durum büyük şaşkınlık yaratmıştı. Ancak bu olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

640xauto-001.webp

SOKAKTA ÖLÜ BULUNDU

Aradan geçen bir yılın ardından Esra Erol'da programında üzücü bir haber paylaşıldı. Esra Erol, Veysel'in İstanbul'da sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Ölüm nedeni henüz bilinmezken, bu olay programda büyük yankı uyandırdı. Esra Erol, Betül'ün Veysel’e büyük aşk beslediğini, Özge'nin ise "Sen boşanmadığın için yuva kuramıyorum" dediğini belirtti. Ayrıca, bu ilişki sürecinde yasaklı madde kullanımı gibi sorunlar da gündeme gelmişti.

19121479-728xauto.webp

ŞÜPHELİ ÖLÜM ŞAŞKINLIK YARATTI

Yayına telefonla bağlanan Betül, Veysel’in ölümüne dair şok yaşadığını ve Veysel’in amcasının oğlunun kendisine “Senin bedduan tuttu, öldü” dediğini aktardı. Veysel’in ölümü şüpheli olarak değerlendirilirken, Betül de bu ölümden dolayı suçlandığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.