Evde tek kalan köpek yangın çıkardı! O anlar saniye saniye kamerada

Evde tek kalan köpek yangın çıkardı! O anlar saniye saniye kamerada

Evde tek kalan köpek böyle yangın çıkardı. O anlar kameraya yansıdı.

ABD'nin Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinde, itfaiye ekipleri Mayıs ayında bir köpeğin batarya ile oynayarak başlattığı yangının görüntülerini paylaştı. İtfaiye, bu tür cihazların güvenli bir şekilde saklanması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

90894-3.jpg

Tulsa İtfaiyesi, Mayıs ayında iki köpek ve bir kedinin yaşadığı bir evde köpeğin bataryayı çiğneyerek yangına neden olduğu anları içeren görüntüleri yayımladı. İtfaiye yetkilileri, "Bataryalar evinizde doğru şekilde kullanılmadığında ciddi tehlikeler oluşturabilir. Mayıs ayında hasarlı bir bataryanın neden olduğu bir ev yangınına müdahale ettik. Ev önemli ölçüde hasar gördü, ancak evcil hayvanlar kapıdan kaçarak yara almadan kurtuldu. Ülke genelindeki itfaiye birimlerinde bu tür bataryaların yol açtığı yangınlara sıkça rastlanıyor. Bu nedenle halkın, bataryaların güvenli kullanımı, depolanması ve uygun şekilde imha edilmesi konusunda bilgi edinmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu.

90894-7.jpg

Paylaşılan görüntülerde, köpeğin bataryayı uzun süre çiğneyerek patlamasına neden olduğu ve yangının başladığı görülüyor. Yangının büyümesiyle birlikte evde yaşayan köpeklerin ve kedinin yaşadığı korku, güvenlik kamerasına yansıdı.

90894-6.jpg

90894-5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.