Fenerbahçe Allan Saint-Maximin transferinde son düzlükte! Fransız oyuncu yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe Allan Saint-Maximin transferinde son düzlükte! Fransız oyuncu yeşil ışık yaktı

Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Suudi ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin transferinde gelişme kaydetti.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de oynayan kanat oyuncusu Allan Saint Maximin transferinde büyük gelişme yaşandı.

Fenerbahçe taraftarı 5 yıl sonra Dolmabahçe'de - Son Dakika Haberleri

Camiada dolaşan bilgilere göre, Jose Mourinho’nun kanat transfer listesinde en baştaki isim olan Fransız yıldız Allan Saint Maximin, kulübü Al Ahli’ye ayrılmak istediğini söyledi.

Al Ahli’nin de oyuncuya izin vermesinin ardından Fenerbahçe ile görüşen Allan Saint-Maximin, Jose Mourinho faktörü nedeniyle sarı lacivertlilere yeşil ışık yaktı.

Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Elde edilen bilgilere göre, Fenerbahçe yönetimi, Al-Ahli yöneticileri ile kiralama işlemleri için görüşmeleri sıkı bir şekilde sürdürüyor. Öte yandan yönetimin bu transferi hızla bitirerek kanadındaki sorunu çözmek için can atıyor.

PERFORMANSI

2023 yılının Temmuz ayında Newcastle United’dan Al-Ahli’ye 27.2 milyon Euro karşılığında transfer olan Fransız yıldız, 31 maçta 4 gol atıp 10 asist yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.