Montella ağzını bile açamadı! Öyle bir pankart açtılar ki…

Montella ağzını bile açamadı! Öyle bir pankart açtılar ki…

Verdiği hatalı kararlar yüzünden EURO 2024 macerası sona eren A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella’ya yönelik hazırlanan bir pankart sosyal medyada gündem oldu.

EURO 2024 maceramızın çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, nefes kesen 90 dakikadan maçı 2-1’lik skorla mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella: Hayalimize çok yaklaşmıştık - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Dün akşam oynanan dev müsabakada 1-0 öne geçen milli takımımız, teknik direktör Vincenzo Montella’nın yanlış verdiği ve vermeye cesaret edemediği kararlar yüzünden 2-1 geri düştü ve maç bu skorla tamamlandı.

Montalla’nın yanlış aldığı kararlar ve almadığı kararlar yüzünden sert eleştirilere maruz kalmasının ardından, Montella için hazırlanan bir pankart sosyal medyada gündem oldu.

Montella gururlu: EURO 2024'ün en iyi 5'inci takımıyız

Pankart, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandı ve mezuniyet töreninde pankart sergilendi.

Yeni mezun olan öğrenciler tarafından hazırlanan pankartta, “Montella oyuncu değiştirene kadar mezun olduk.” ifadelerini yer aldı. Öğrenciler tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu görüntüler kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.