Mustafa Sarıgül ateş püskürdü! Hocayı uçaktan atmasınlar ama...

Mustafa Sarıgül ateş püskürdü! Hocayı uçaktan atmasınlar ama...

Milli Takımımızın EURO 2024 macerasını yerinde izlemek için Almanya’ya giden Mustafa Sarıgül, Montella hakkında paylaştığı bir video ile yine gündem oldu.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 macerasını yerinden takip etmek için Almanya’ya giden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, paylaştığı videolar ile gündemden düşmüyor.

Son olarak, Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan dev müsabakayı yerinde takip etmek için uçakla Almanya’ya hareket eden Sarıgül’ün uçakta paylaştığı videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Dün akşam ‘Bizim Çocukların’ Hollanda mağlubiyeti ardından da Almanya’da bir metroda video paylaşan Mustafa Sarıgül, tekrardan sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Sarıgül, alınan mağlubiyetin arından paylaştığı videoda, “Evlat, hocayı uçaktan atmasınlar ama Almanya’da bıraksınlar getirmesinler. Niye biliyor musun? Milli heyecanı, milli ruhu, onu hissetmiyor be evlat! Aldığımız maçı verdi ya! Yazıklar olsun. Milyonlarca insanı üzdü, ayağımıza gelen kısmeti tepti be kardeşim.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.