Hollanda’nın hocası sınırı aştı “Küçük bir futbol ülkesi…”

Hollanda’nın hocası sınırı aştı “Küçük bir futbol ülkesi…”

Hollanda milli takımının teknik direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçının ardından yaptığı açıklamalar ile sınırı aştı.

EURO 2024’te A Milli Futbol Takımımız, Almanya’nın başkentinde bulunan Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda canla başla mücadele ettiği Hollanda’ya maalesef 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Nefes kesen dev maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hollanda milli takımının teknik direktörü Ronald Koeman, yaptığı açıklamalarla haddini fazlasıyla aştı.

Picture background

Koeman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Bütün ülke için özel bir his diye düşünüyorum. Gerçekten gurur duyacağız. Bu akşam birazcık zorlandık ama bizim için basit bir başarı olmadı. Büyük bir turnuvada oynayan büyük bir futbol ülkesi olduğunuzda kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa da mücadele etmeli, savaşmalısınız.” İfadelerini kullandı.

Picture background

Basın toplantısında, basın mensuplarının kendisine yönelttikleri “Finalde hangi takımı istersin?” soruna ise, “Önce yarı final maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Çarşamba akşamı iki büyük ülke arasında büyük bir mücadele olacak. Tarih olarak iki ülke birbiriyle mücadele etti. Finalde İspanya’yı isterim. Çünkü Fransa ile aynı guruptayız. Öncelikle yarı finale hazırlanmalıyız.” Şeklinde cevap verdi.

Picture background

Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu konusunda da değinen Hollandalı çalıştırıcı, “Çok iyi oynayan bir oyuncu. Bu karar oyuncunun verdiği bir karar. Türkiye formasını seçti. Kendisine başarılar diliyorum. Bu akşam müthiş bir maç oynadı.” Dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.