FETÖ Serhat Akın olayına dahil oldu

FETÖ Serhat Akın olayına dahil oldu

Türkiye’nin en sinsi ve en aşağılık yapılanması FETÖ, Serhat Akın’ın vurulmasını fırsat bilerek her defasında yapmaya çalıştığı gibi her olayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yıkmak istiyor.

Kendini gazeteci olarak tanıtan hain yapılanmanın kuklası olan ve darbeden sonra ABD’ye Fetullah Gülen’in yanına kaçan Cevheri Güven isimli şahıs, YouTube’dan paylaştığı bir videoda Serhat Akın’ı Fenerbahçe tribünün gediklisi, emektar, aile babası Mehmet Şirin Demir’in vurdurduğunu ve talimatı da Erdoğan’ın verdiğini iddia etti.

Erdoğan’ın Fenerbahçe tribünlerini ele geçirdiğini iddia eden terörist Cevheri Güven, bu saldırıyı 2 çocuk babası Mehmet Şirin Demir’in gerçekleştiğini iddia ederek adamın fotoğraflarını paylaştı.

Sadece Fenerbahçe maçlarına giden ve tek derdi çocuklarına iyi bir hayat sunmak Şirin Demir’i hedef göstermek haysiyet dışı bir harekettir.

Olayla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalandığını açıkladı zaten. Yakalananlar arasında Mehmet Şirin Demir yok. Kimin ne amaçla bu saldırıyı gerçekleştirdiği de ortada.

Bu saldırının arkasında bana kalırsa Cevheri Güven’in mensubu olduğu hain yapılanma FETÖ var. FETÖ, maşa olarak Cevheri Güven’i kullanıyor.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ’cü Enes Kanter de Fenerbahçe’nin kendisine forma gönderdiğini belirterek teşekkür etmişti.

Fanatik bir Galatasaraylı olarak şunu söylemeliyim, FETÖ, Fenerbahçe’yi hedef alıyor ve Fenerbahçe camiasına zarar vermek için her şeyi yapıyor.

Bu hain yapılanmanın izleri hala Türkiye’den silinmedi. Masum insanları hedef gösteren örgüt, kendi çıkarları doğrultusunda kendi elemanlarını bile harcayacak kapasitede.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları