Girişimcilikte hedef 2030

Girişimcilikte hedef 2030

Kayacan Holding, yapay zeka, blockchain ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren girişimlere odaklanarak, 2030 yılına kadar 100 girişime 10 milyon dolar yatırım yapmayı hedeflediğini duyurdu.

Kamu Son Haber'den Çağlar Çağatay'ın haberine göre, Gençpa Teknoloji ve yenilikçi iştirakleri Kayacan Holding çatısı altında birleşti. Holding, bu birleşme ile Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı ve global arenada büyük bir oyuncu olmayı hedeflediğini açıkladı.

Kayacan Holding, teknoloji, enerji, sağlık, e-ticaret ve perakende gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Bünyesinde Gençpa Teknoloji, iFocus, 5K Teknoloji, Gökada, Inepilepsy, Ficodesk, Ziv4, Hebys, Copetract, Qsoft, Prevego ve Pocket E-sim gibi markalar bulunuyor.

ekran-goruntusu-2024-05-24-104621.png

HEDEF 2 MİLYAR TL

Kayacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan, gelişen teknolojilerle daha verimli çözümler sunmak ve yenilikçi fikirlere hayat vermek amacıyla yeniden yapılandıklarını belirtti. Dijital dünyada öncü olmayı ve küresel etki yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Kayacan, Holding olarak yüzde 100 büyüme ile geçen yıl 1 milyar TL’nin üzerinde olan ciroyu 2 milyar TL’ye çıkarmayı amaçladıklarını ifade etti.

2030 hedeflerini de paylaşan Kayacan, "10 milyar TL ciroya ulaşmayı amaçlıyoruz. ABD, Avrupa, Brezilya, Çin ve Hindistan pazarları için çalışmalara hız verilecek. Yüzde 65'i kadın çalışanlardan oluşan holdingimizin istihdamını 2024 yılı sonuna kadar yüzde 40 artıracağız" dedi.

2030'A KADAR 10 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Kayacan, yapay zeka, blockchain ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren girişimlere odaklandıklarını belirtti. Bu start-up’lara sadece finansal destek sağlamakla kalmadıklarını, aynı zamanda rehberlik de sunduklarını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-05-24-104614.png

Inepilepsy, Keyzersoft ve Hebys gibi öncü girişimlerle sağlık, finans ve medya sektörlerinde önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Kayacan, bu girişimlerin inovasyonun sınırlarını zorlayarak sektörel liderlik ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine katkıda bulunduğunu ifade etti. Kayacan, 2030 yılına kadar 100 girişime 10 milyon dolar yatırım yapmayı hedeflediklerini de belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.