Halıya sarılı cesedi denizden çıkarılmıştı ‘Sır cinayetin detayları ortaya çıktı’

Halıya sarılı cesedi denizden çıkarılmıştı ‘Sır cinayetin detayları ortaya çıktı’

Büyükçekmece'de halıya ve zincire sarılmış halde denizden bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'in cinayet nedeni ortaya çıktı.

Büyükçekmece'de halıya ve zincire sarılmış halde denizden bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Genç kadınla son görüşen kişiler olduğu belirlenen şüphelilerin sorguları devam ederken, olayla ilgili bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

Olay, Büyükçekmece'de önceki gün balıkçılar tarafından halıya sarılmış bir kadın cesedi bulunmasıyla ortaya çıktı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yapılan incelemede cesedin 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu ve cinayete kurban gittiği tespit edildi.

65355.jpg

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sedef Güler'in ailesi, cinayet olayından yaklaşık 12 saat önce kızlarının kaybolduğunu Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmişti. Kayıp başvurusunun ardından polis ekipleri, Sedef Güler'in son görüştüğü kişileri tespit etmeye başladı.

Polis, Sedef Güler'in cep telefonu kayıtlarını ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek 3 şüphelinin kimliğini belirledi. Bu şüphelilerden F.B. ve Y.G. gözaltına alınırken, 3. şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi

65355-1.jpg

YARDIM İTİRAFI

Polis sorgusunda F.B.'nin cinayeti işlediğini, Y.G.'nin ise cesedin denize taşınmasına ve atılmasına yardım ettiğini itiraf ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve cinayetin sebebinin de sorgulamaların ardından netleşeceği belirtildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.