Harp Okullarına akademik kadro alınacak

Harp Okullarına akademik kadro alınacak

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü, akademik birimlerdeki 19 kadroya yönelik alım yapacak. Alım profesör, öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak.

Kübra ÇELEBİ / KAMU SON HABER 


Milli Savunma Üniversitesinin ilanında, adayların Kara Harp Okulu. Deniz Harp Okulu, Hava Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü''ndeki kadrolar için alınacağı belirtildi.  

MÜRACAATLAR NEREYE YAPILACAK 

Başvurular profesör kadrosuna müracaat eden adaylar tarafından MSÜ Rektörlüğüne (Yenilevent/İstanbul), doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ile araştırma görevlisi kadrolarına başvuracak adaylar ise ilgili dekanlık/yüksekokul/enstitülere, bugünden itibaren 15 gün içinde şahsen yapmaları gerekiyor. 

TARİHLER BELİRLENDİ
Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadroları için ön değerlendirme sonuçlarının ilan tarihi 01-02 Haziran 2023, Sınav giriş tarihleri 12-23 Haziran 2023 ve Asil ve yedek adayların açıklanma tarihleri ise 13-14 Temmuz 2023 olarak belirtildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.