Hasan Ali Kaldırım sürprizi! İtalyan teknik adamın yanına gidiyor

Hasan Ali Kaldırım sürprizi! İtalyan teknik adamın yanına gidiyor

Başakşehir'le yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş ve Galatasaray'la adı anılan Hasan Ali Kaldırım, Fatih Karagümrük'le anlaşmak üzere.

Başakşehir''de sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan Hasan Ali Kaldırım''ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sol bek arayan Galatasaray ve Beşiktaş''a da yazılan tecrübeli futbolcu, transferde ters köşe yaptı. Kariyerine İstanbul''da devam etmek isteyen Hasan Ali Kaldırım''a sürpriz bir talip çıktı.

HASAN ALİ KALDIRIM''A BİR TALİP DAHA

Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarların takımlarında görmek istemediklerini belirttiği Hasan Ali Kaldırım, devre arasında Başakşehir''den ayrılacak. Adı İstanbul devleriyle anılan 33 yaşındaki futbolcuya bir talip daha çıktı.

FATİH KARAGÜMRÜK DEVREDE

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Hasan Ali Kaldırım için harekete geçti. Kariyerine İstanbul''da devam etmek isteyen deneyimli isim, teklife sıcak bakıyor. Caner Erkin''le yollarını ayıran Karagümrük, oyuncunun yerini Hasan Ali Kaldırım''la doldurmaya hazırlanıyor.

63 MAÇTA 1 GOL

2020-21 sezonu başından bu yana Başakşehir forması giyen Hasan Ali Kaldırım, Turuncu-Lacivertlilerle 63 maça çıktı ve 1 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.