Her 100 kişiden sadece 1'i görebiliyor Yalnızca dahiler gizli papatyayı 9 saniyede buluyor

Her 100 kişiden sadece 1'i görebiliyor Yalnızca dahiler gizli papatyayı 9 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırır ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olur. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 9 saniye oyalayabilecek bir test daha...

Zeka bulmacası olan bu görsellerde amaç, resimdeki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu resimde bir papatya gizli. Bulmak için ise 9 saniyeniz var.

954846453.jpg

Bu görselde gizli papatyayı bulmak için yüksek IQ'ya sahip olmanız gerekmiyor. Sadece dikkatli bakmanız ve resimdeki ipuçlarını takip etmeniz yeterli. Bu zeka testi, gözlem ve mantık becerilerinizi ölçmek için eğlenceli bir yöntemdir. Resimdeki gizli papatyayı 9 saniyede bulabilirseniz, kendinizi tebrik edebilirsiniz.

Bu testte gizli papatyayı bulmak için alışılmışın dışında düşünmeniz gerekebilir. Resimdeki renkler, şekiller ve desenler sizi yanıltabilir. Ama dikkatli bir şekilde bakarsanız, gizli papatyanın nerede olduğunu anlayabilirsiniz. Bu test, yalnızca yüksek IQ'lu kişilerin yapabileceği bir şey değildir. Herkes bu testi yapabilir ve doğru cevabı bulabilir.

İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Sizlerden istenen bu resimdeki gizli papatyayı bulmanızdı. Eğer resimdeki gizli papatyayı bulamadıysanız o halde meyvelerin olduğu kaseyi gözden kaçırmış olmalısınız. İşte zeka bulmacasının doğru yanıtı:

62232.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.