İBB’ye 82 kişi alınacak

İBB’ye 82 kişi alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesine farklı sektörlerden toplamda 82 personel alımı yapılacağı açıklandı. İBB tarafından resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alımı duyurusunda son başvuru tarihi 11 Nisan.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre farklı sektörlerden toplamda 82 personel alımı yapılacağı bilgisi yer almaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılmak isteyen kişiler için personeller alımı başvuru şartları ve başvuru tarihlerini ile ilgili bilgiler ise tek tek paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine tarafından yapılan açıklamaya göre kendi bünyesine bağlı olarak faaliyet gösteren İstanbul çevre yönetimi sanayi ve ticaret bünyesinde istihdam sağlamak için personel alımı yapacağı konusunda açıklama yapılırken branş ve alım kontenjan bilgisi verildi.

HANGİ BRANŞLARDA PERSONEL ALINACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı yapılacak branş ve kontenjan bilgeleri ise şu şekilde;

İBB bünyesine, 12 beden işçi, 9 şoför, 9 mekanik ustası, 7 motor mekanik ustası, 3 fren ön düzen tamir ustası, 9 bakım ustası, 6 oto elektrik ustası, 4 kaynak ustası, 1 kimya mühendisi, 1 makine teknikeri, 6 makine teknisyeni, 2 forklift operatörü, 8 atık alım kontroürü, 1 çevre mühendisi, 1 enerji sistemleri mühendisi, 2 işçi, ve 1 mekanik temizlik işçisi olmak üzere toplamda 82 personel alımı yapılacaktır .

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılmak için başvuruda bulunmak isteyen adaylar için belirlenen başvuru tarihleri 4-11 Nisan 2023’tür.

İBB bünyesine katılmak için başvuruda bulunmak isteyen adayların İstanbul büyükşehir belediyesi personel başvuru platformu üzerinden başvurularını yapabilecekleri bilgisi verildi. Adayların başvuruları evrak tesliminden sonra gerçekleşecektir. Gerekli şartları tamamlayan her aday değerlendirilme süresine tabi tutulacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.