İbrahim Tatlıses ile Kızı Dilan Çıtak arasında büyük kavga! Canlı yayında birbirlerine girdiler

İbrahim Tatlıses ile Kızı Dilan Çıtak arasında büyük kavga! Canlı yayında birbirlerine girdiler

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses arasında yaşanan soyadı tartışması gündeme damga vurdu.

İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kızı Dilan'a, kendi soyadını kullanmaması gerektiğini ifade etti. Bu sözler üzerine Dilan Çıtak canlı yayına bağlanarak babasına yanıt verdi. Dilan, babasının bu talebine "Ben soyadını almadım, bana aldırdılar. Bu yapılan çok adaletsiz ve ayıp bir şey. Ben büyük bir mobbinge uğruyorum. Ben kimseye 'Tatlıses' olarak gitmedim. Kendisi bana iyi gelmiyor" diyerek tepki gösterdi.

s-f39a6e1904d1423bc2c1e911938885737978f920.jpg

‘SOYADIMI KULLANMASIN’

Programın canlı yayında Bilal Özcan'a mesaj atan Tatlıses, Dilan Çıtak'ın açıklamalarına "Madem Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunuyor. Benim soyadımı kullanmasın" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Dilan Çıtak’tan açıklama gecikmedi. Ünlü isim, programa bağlanarak polemiğe dahil oldu.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Dilan Çıtak Tatlıses, canlı yayında babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı anlaşmazlıklar hakkında konuştu. Babasının kendisine “Madem Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunuyor. Benim soyadımı kullanmasın” şeklindeki sözlerine cevap verdi. Dilan, "Ben konuşsam ortalık karışır diye hep sustum. Sanatçı kimliğime zarar gelmesin diye konuşmadım. Benim çok özel bir babam vardı. Hastayken başımda sabaha kadar bekleyen bir babam vardı. Ne yazık ki İbrahim Tatlıses'in diğer çocukları böyle bir baba sevgisine vakıf olamadılar. Geride kalan altı kardeş benim yaşadığım babalığı yaşayamadı. Ben Çıtak olarak büyüdüm. Bunca yıldır bana uygulanan mobbingin, şiddetin kimse farkında değil. Ben kariyerimden oldum. Ağlıyorum çünkü sinirlerim bozuldu” diyerek duygularını dile getirdi.

2811617-1200x627.jpg

‘BAŞKA ÇOCUKLARI YÜZÜNDEN’

Canlı yayın esnasında gözyaşlarını tutamayan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in soyadını almadığını, kendisine aldırdıklarını öne sürerek yapılanları ‘adaletsiz ve ayıp bir şey’ olarak nitelendirdi.

Çıtak, “Ben büyük bir mobbinge uğruyorum. Ben kimseye 'Tatlıses' olarak gitmedim. Kendisi bana iyi gelmiyor. Başka çocukları yüzünden bana mobbing uyguladı. Türkiye'nin yüzde 80'i Tatlıses'in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor. Benim bugün buraya bağlanmamın tek sebebi artık bunlardan çok sıkıldım.” dedi.

ibrahim-tatlises-in-kizi-dilan-citak-babamin-isminin-gectigi-yerde-para-yagiyor-1581410266-001.webp

‘TEK DERDİ İDO BEY’

Dilan Çıtak telefonla bağlantısına devam ettiği sırada programın sunucusu Bilal Özcan'a Tatlıses’ten bir mesaj daha geldi. Bu mesajda da “Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey” ifadeleri yer aldı.

Bunun üzerine konuşmasını sürdüren Dilan Çıtak, bu ifadelere sinirlenerek “Tabii İdo Bey. Annesi peşimi bırakmıyor. Annesi yapımcımı tehdit ediyor. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. Ayağınız dolanır. Yeter artık. Tatlıses kalp ameliyatına girmeden önce 6,5 milyon TL'lik arazinin imzasını Derya Tuna attırmak istedi ve Tatlıses 'Ben daha ölmedim' dedi” cevabını verdi.

Bu olayın arkasından tartışmanın daha da uzamasını önlemek için programa reklam arası verildi.

‘ADAM DİYE OKUNUR’ DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından Cem Çıtak’ın fotoğrafını paylaşarak ona duyduğu minneti ifade eden bir mesaj yayımladı. Dilan, kendisini yetiştiren Cem Çıtak'a olan sevgi ve saygısını dile getiren duygusal sözlerle dolu bir paylaşımıyla gündeme geldi.

Çıtak, “Cem Çıtak diye yazılır 'adam' diye okunur. Bu adam bana yatlar, katlar bırakmadı, bu adam bana ona duyduğum koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı. Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki bu adam... Bazı kimseler, gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hâlâ saygımdan...” ifadelerini kullanmıştı.

cem-citak-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.