Icardi 52 milyon TL’lik lüks aracıyla görüntülendi ‘Gören bir daha dönüp baktı'

Icardi 52 milyon TL’lik lüks aracıyla görüntülendi ‘Gören bir daha dönüp baktı'

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'dan ayrılmasının ardından moral sağlamak amacıyla 52 milyon TL değerinde lüks bir cip satın aldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'dan ayrıldı. Uzun süredir birlikte olan çiftin ayrılığı, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Ayrılık haberinin ardından Icardi'nin, kendisine moral sağlamak amacıyla 52 milyon TL değerinde lüks bir cip satın aldığı öğrenildi. Bu gelişme, sosyal medyada ve spor basınında geniş yer buldu.

gvv49j2xaaaguxn.jpg

ICARDİ VE NARA ÇİFTİNİN AYRILIK SÜRECİ

Icardi ve Wanda Nara çifti, daha önce de birçok kez ayrılıp barışmıştı. Ancak bu kez alınan kararın kesin olduğu belirtiliyor. Çiftin ayrılık nedenleri arasında kişisel ve sağlık sorunları gösteriliyor. Ayrılık sürecinde, Wanda Nara'nın avukatı, Icardi'nin Nara'ya ait kredi kartlarını bloke ettirdiğini iddia etti. Bu durum, çift arasındaki mali sorunların da olduğunu gösteriyor.

gvv49j1wcaa8m2b-1.jpg

52 MİLYON TL DEĞERİNDE CİP

Icardi, daha önce de lüks yaşam tarzıyla dikkat çekiyordu. Garajında 6 araç bulunan futbolcunun, son olarak aldığı 52 milyon TL değerindeki cip ile ayrılık sonrası moral depoladığı sosyal medyada yorumlarda belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.