Dilan Polat'ın kara kutusu Şule geri döndü! Akılları karıştıran paylaşım

Dilan Polat'ın kara kutusu Şule geri döndü! Akılları karıştıran paylaşım

Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından daha önce sınır dışı edilen Polatların kara kutusu Şule yaptığı paylaşımıyla geri döndü.

Dilan Polat’ın tahliyesinin ardından ‘kara kutu’ olarak bilinen Şule, uzun süren sessizliğin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla geri döndü. Şule, hırsızlık suçlamalarına yanıt verdi. Kolunda marka bir saatle fotoğraf paylaşan Şule, hırsızlık yapmadığını vurguladı. Şule yaptığı paylaşım akılları karıştırdı.

Şule, "Hırsız diyenlere gelsin, rahatça takmışım çıkarmamışımda" ifadelerini kullanarak Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

4.jpg

Dilan Polat’ın “kara kutum” olarak tanımladığı Şule, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Alnımın akıyla memleketime döndüm” ifadelerini kullandı. Polat’ın kendisine hediye ettiği saati taktığını belirten Şule, hırsızlık suçlamalarını ise reddetti.

s-372cc4c589fe0d0625019a483d0ddfa1008c7b09.webp

GECE KULÜBÜ AÇTI

Dilan Polat ile sosyal medyada paylaşımlarda bulunan ve Şule olarak bilinen Shaklo Khaydarova, Polat’ın tutuklanmasının ardından akrabalarını çağırarak onların villasına yerleşmişti.

Gözlerin tamamen üstüne çevrildiği Şule, kaçak çalıştığı anlaşılınca gözaltına alınmıştı. Ülkesine geri gönderilen Şule, dönerken sosyal medya üzerinden “Millet olarak rahatlayın” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

1.jpg

Ayrıca Şule’nin, Özbekistan’da açtığı iddia edilen lüks gece kulübü de dikkat çekti. Şule, gece kulübünden bir fotoğraf paylaşarak gelen tebrikleri video olarak yayınladığı öne sürülmüştü.

8.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.