Icardi iptal edilen gollerin de kralı

Icardi iptal edilen gollerin de kralı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Konyaspor maçında iptal edilen golü ile yeni bir başarıya imza attı.

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, Süper Lig'e etkileyici bir başlangıç yaptı ve Hatayspor karşısında gol sevinci yaşadı. Ancak Konyaspor maçında bir golü iptal edilince, geçen sezon yaşadığı benzer durumlar yeniden gündeme geldi.

Geçen sezon attığı 25 golle gol krallığını elde eden 31 yaşındaki Arjantinli, sezon boyunca tam 7 golünün iptal edilmesiyle dikkat çekti. Bu iptaller; Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep (2), Samsunspor, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında yaşandı. Icardi'yi bu konuda en yakından takip eden isim ise Sivasspor'dan Rey Manaj oldu; onun da 6 golü geçerli sayılmadı.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon toplamda 17 golünün iptal edilmesiyle bu alanda rakiplerinin önüne geçti. Mauro Icardi dışında, Mertens (3), Abdülkerim Bardakcı (2), Kerem Aktürkoğlu (2), Wilfried Zaha, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira'nın golleri de iptal edildi.

Galatasaray'ı, 12 gol iptaliyle Adana Demirspor izlerken, Başakşehir ve Sivasspor'un 10'ar golü geçersiz sayıldı. Beşiktaş 9, Fenerbahçe ve Trabzonspor ise 7'şer gol iptali yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.