İçişleri Bakanlığı 335 sözleşmeli personel alacak

İçişleri Bakanlığı 335 sözleşmeli personel alacak

İçişleri Bakanlığı 2023 yılı için merkez ve taşra teşkilatında çalıştırmak için sözleşmeli personel alacak. Bakanlık tarafından verilen ilanda, aralarından mühendis, avukat, psikolog'un da bulunduğu 10 meslekten toplam 335 sözleşmeli personel alacak. 

Serdar KULAKSIZ - KAMU SON HABER 

İçişleri Bakanlığı 2023 yılı için merkez ve taşra teşkilatında çalıştırmak için sözleşmeli personel alacak. Bakanlık tarafından verilen ilanda, aralarından mühendis, avukat, psikolog''un da bulunduğu 10 meslekten toplam 335 sözleşmeli personel alacak. 

SINAV 25-30 NİSAN ARASINDA 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda, 2023 yılı için merkez ve taşra teşkilatında çalıştırma için sözleşmeli personel alınacağı açıklandı. Alımlar için 25-30 Nisan tarihleri arasında Ankara''da sözlü sınav yapılacak. 

Başvuracak adaylar için ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak. 

BAŞVURULAR E- DEVLETTEN

Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvurular; 11-15 Nisan 2023 tarihleri arasında Bakanlığın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesindeki “Duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacak.

ARANAN MESLEK GRUPLARI 

Alınacak meslek grupları ise, Mühendis, Büro personeli, Avukat, Tercüman, Tekniker, Arşiv Uzmanı, Destek Personeli, Psikolog, Teknik Hizmet Personeli, Çağrı Karşılama Personeli

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.