İfadesi istenen Burcu Köksal’dan ilk açıklama geldi! Yabancı uyruklu kişiye ruhsat vermemişti

İfadesi istenen Burcu Köksal’dan ilk açıklama geldi! Yabancı uyruklu kişiye ruhsat vermemişti

Yabancı uyruklu şahsa ruhsat vermediği gerekçesiyle Valilik’ten ifadesi istenen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan ilk açıklama geldi.

Dün Afyonkarahisar Valiliği, CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı, Irak uyruklu bir kişinin spor salonu açma talebi ile ilgili belediyenin istediği evrakları tamamlamasına rağmen Burcu Köksal'ın ruhsat vermediği iddiası üzerine ifadeye çağırdı.

kapak-102358.jpg

YAPILAN İŞLEMLER TAMAMEN HUKUKİ

Gündem olan konuya ilişkin Köksal, sosyal medya hesabı X’ten açıklama yaptı. Başkan Köksal, yaptıkları işlemin tamamen hukuka uygun olduğunu söyledi. Iraklı bir kişinin işletmiş olduğu kanuna aykırı, ruhsatsız olarak işlettiği bir işletmenin belediye tarafından mühürlendiğini belirten Köksal, yaptıkları kayıtlarda, incelemelerde, tetkiklerde belediye kayıtlarında Iraklı kişiye ait herhangi bir ruhsat talebinin bulunmadığı tespit edildiğini söyledi.

afyonkarahisar-belediyesi-ejai-cover.jpg

Seçim döneminde milliyetçi çıkışlarıyla adından söz ettiren Köksal’ın söz konusu açıklamasında, yaptıkları işlemin tamamen hukuka uygun kanuni bir işlem olduğunu ifade etti.

“VALİNİN BİLGİSİ DAHİLİNDE DEĞİL”

Açıklamasının devamın da Valilik tarafından ifade çağrılması hakkında konuşan Köksal, “Yazının altında vali yardımcısının ismi ve imzası var. Vali hanımla seçimden sonra da diyalog kurduk. Bununla ilgili ben böyle bir yazınının kendisinin bilgisi dahilinde olmadan gönderildiğini düşünüyorum. Çünkü Vali Hanım beni arayıp, ‘Bir vatandaşın böyle bir iddiası var, böyle şeyler söylüyor. Bununla ilgili nedir işin aslı?’ diye bana bir telefonla sorabilirdi diye düşünüyorum" sözlerini dile getirdi.

asadasddasd.jpg

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN DESTEK GELDİ!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Burcu Köksal’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımının altına destek mesajı verdi. Ümit Özdağ X hesabında yaptığı yorumda “Sayın Başkan, sığınmacı ve kaçaklara karşı alacağınız bütün vatansever önlemler konusunda Zafer Partisi’nin bütün desteği arkanızda olacak.” İfadelerini kullandı.

sadasdadad.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.