İkinci el otomobil lideri Otokoç'tan yeni hamle: Kararı duyurdular

İkinci el otomobil lideri Otokoç'tan yeni hamle: Kararı duyurdular

Otokoç, Türkiye'nin önde gelen ikinci el otomobil şirketleri arasında yer alarak, sektördeki liderliğini pekiştiren önemli bir adım attı.

Otokoç 2. El, ikinci el otomobil pazarında Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olarak, Gaziantep'te yeni bir şube açılışını gerçekleştirdi. Şirketin genişleyen satış ağını güçlendirmek amacıyla aldığı bu karar, 7 Mayıs 2024 Salı günü düzenlenen görkemli bir törenle duyuruldu.

Açılışa, Otokoç Otomotiv'in üst düzey yöneticileri İnan Ekici, Birkan Çalışkan, Esra Arslanbaş Kaynak ve Taylan Filiz'in yanı sıra, yeni bayinin sahibi İsmail Kurtul ve çok sayıda davetli ile medya temsilcisi katıldı.

38342.jpg

2024 HEDEFİNDE 20 BAYİ VAR

İnan Ekici, Otokoç Otomotiv'in lideri olarak, firmanın 96 yıl boyunca otomotiv sektöründe öncü rol oynadığını ve sürekli büyüme kaydettiğini vurguladı. Otokoç 2. El'in Türkiye çapında yayılan 30 şubesinin yanı sıra, 2024 yılı hedeflerinin 50 bin araç satışını aşmak olduğunu belirtti.

Otokoç Otomotiv'in İkinci El ve Filo Operasyonlarından sorumlu yönetici Birkan Çalışkan, şirketin Gaziantep başta olmak üzere, Denizli, Mardin, Hatay, Malatya, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Şanlıurfa gibi birçok ilde bayilik ağını genişlettiğini ifade etti. Ayrıca, Kocaeli, Tekirdağ, Çorum ve Diyarbakır'da yeni bayiliklerin açıldığını duyurdu.

İsmail Kurtul, Otokoç 2. El bayi sahibi olarak, şirketin Güneydoğu Anadolu'da attığı stratejik adımların bölge ekonomisine katkı sağlayacağını ve Gaziantep'teki tüketicilere sunduğu güvenilir hizmetlerle önemli avantajlar sunduğunu sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.