İlginç teklif hayrete düşürdü: ''4 bin euro hemen hesabında olur'' dedi ama...

İlginç teklif hayrete düşürdü: ''4 bin euro hemen hesabında olur'' dedi ama...

Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek isteyen insanların ilginç denemeleri sosyal medyada gündem haline geliyor. İnsanlar saçlarını, tırnaklarını uzatabiliyor. bazı durumlarda kişinin psikolojik yapısı da bu davranışın sergilenmesinde ve süre gelmesinde etken olabiliyor. Bazı dersler sadece sevdikleri için farklı bir görünüm amacıyla bu tarz eylemlerde bulunabiliyor.

Bayburt‘ta ''Pala dayı'' lakabıyla tanınan Bayram Aslanhan, severek uzattığı biyiklarina makas dokundurmuyor. 84 cm uzunluğuna ulaşan bıyıkların berberine emanet eden eden Aslanhan, bıyıklarının bakimini da ihmal etmiyor. Gören vatandaşların şaşkınlıkla baka kaldığı adam, biyiklarini kesmesi için gurbetçi olarak Bayburt‘ta bulunan bir vatandaştan 4000 Euro teklif aldı. Üstelik adam kendisine teklifi kabul etmesi durumunda parayı hemen vereceğini de söyledi.


Aslanhan, "Benim bıyıklarımı kesmem demek, itibarımı kaybetmem demek. Ne olursa olsun bu bıyıkları kesmem" dedi.

Uzun yıllardır Aslanhan'ın bıyıklarına şekil veren berberi Şeref Şık, "Sabah berberimize gelen gurbetçi bir abimizin 4 bin euro bıyık kesme teklifine pala amcamızın, '10 bin euro da versen kabul etmem' diyip teklifi geri çevirmesi, hayattaki en büyük sevincinin bıyıklarının olduğunu göstermesi bize farklı bir hava kattı" şeklinde konuştu.

" ANCAK ÖLÜNCE KESERİM’’

Gelen teklifi geri çevirdiğini, bıyıklarını ancak ölünce berberinin keseceğini aktaran Aslanhan, "Fransa'dan gelen bir gurbetçi vatandaş ben burada tıraş olurken yanıma yaklaştı, 'Kes şunları, 4 bin euro vereyim bıyıklarını kes' dedi. Ben de dedim ki, 10 bin euroda versen kesmem. Ben bıyıklarımı kestiğim zaman kariyerimi kaybetmiş olurum. Bıyıklarımı kesersem, benim Bayburt'ta yerim olmaz, kimse beni tanımaz. Ancak ölünce keserim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.