Instagram erişime kapatılmıştı: Meta'dan günler sonra sevindiren haber

Instagram erişime kapatılmıştı: Meta'dan günler sonra sevindiren haber

Türkiye'de Instagram'a erişim engeli getirilmesinin ardından Meta CEO'su Mark Zuckerberg'i günler sonra sevindiren haber geldi.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, şirketin 2024'ün ikinci çeyrek kazanç açıklamasında, Threads'in bu dönüm noktasına ulaştığını duyurdu. Buna göre X'in rakibi olarak gelişrilen Threads, 13 ayda 200 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.

Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads'deki bir gönderisinde, uygulamanın 200 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını doğruladı ve şunları söyledi: "Threads'te 200 milyon kilometre taşını geçtiğimizi paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Umudum, Threads'in insanları bir araya getirecek fikirlere ilham vermesi ve bu muhteşem topluluğun büyümeye devam etmesidir."

Threads'in büyümesi etkileyici oldu. Temmuz 2023'te faaliyete geçen metin odaklı sosyal medya platformu, Nisan 2024'te 150 milyon kullanıcıya, birinci yıl dönümünde ise Temmuz ayında 175 milyon kullanıcıya ulaştı. Bir sonraki büyük adımı ise sadece bir ay sonra 200 milyon kullanıcıya ulaşmak oldu.

Geçen yıl Zuckerberg, Threads'in bir milyardan fazla kullanıcıya sahip bir platform olma potansiyelinin yüksek olduğunu belirtmişti. Son kazanç açıklamasında ise, "İstikrarlı bir ilerleme kaydediyoruz ve daha derin bir etkileşim görüyoruz. Buradaki gidişattan oldukça memnunum" diyerek platformun iyi bir büyüme yolunda olduğunu ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.