İstanbul Üniversitesi açıkladı. 25 personel aranıyor

İstanbul Üniversitesi açıkladı. 25 personel aranıyor

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde çalıştırılmak üzere 25 sözleşmeli personel alacak. 

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü verdiği ilanda sözleşmeli personel alacağını açıkladı. Rektörlük, Büro Personeli, Tekniker, mühendis,  Çözümleyici, Sistemi Programcısı olmak üzere toplam 25 personel alacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI 

Sınava başvuracak adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren (bugün) 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden çevrimiçi olarak eksiksiz yapılacak. Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacak. 

YAZILI SINAV 10 MAYIS''TA 

Yazılı sınav 10/05/2023 tarihinde saat 13:00’te, sözlü/uygulamalı sınav 12/05/2023 tarihinde saat 15:00’te İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (Yeni Bina) Beyazıt
Fatih-İSTANBUL adresinde yapılacak. Yazılı ve sözlü/uygulamalı sınava ilişkin gerekli görülen bilgiler ve sınavlara ilişkin sonuçlar www.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Bu
duyuru tebliğ mahiyetinde sayılacak. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.