İstanbullular dikkat O duraklarda metro durmayacak

İstanbullular dikkat O duraklarda metro durmayacak

Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Valilik kararı doğrultusunda bazı istasyonların kapalı olacağını açıkladı.

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın, İstanbul Valiliği kararıyla saat 10.00 itibarıyla kapatılacağını açıkladı.

Metroya 'Onur Haftası' ayarı: İki durakta durmayacak

İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda, metro trenleri Taksim ve Şişhane duraklarında durmayacak. Ayrıca, Taksim-Kabataş finiküler hattı da geçici olarak kapatıldı.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, metro ve finiküler hizmetlerindeki bu kısıtlamaların saat 10.00'dan itibaren başlayacağı belirtildi. Ancak metro kısıtlamasının ne kadar süreceği şu an için bilinmiyor.

Metro İstanbul'dan kritik duyuru: Pazar günü bu istasyonlar kullanılamayacak

Metro İstanbulun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda 23 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferine devam edecektir."

ekran-goruntusu-2024-06-23-090833.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.