Kardeşini bıçaklayıp intihara kalkıştı

Kardeşini bıçaklayıp intihara kalkıştı

Gemlik ilçesinde yaşanan olayda, Taner P. (37), kardeşi Caner P.'yi (32) sırtından bıçaklayarak yaraladıktan sonra kendisi de intihar girişiminde bulundu.

Olay, Orhangazi Caddesi'ndeki 4 katlı bir binanın 3. katında meydana geldi. İkisi de anneleriyle birlikte yaşayan kardeşler arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Taner P., mutfaktan aldığı bıçakla kardeşi Caner P.'yi sırtından yaraladıktan sonra balkona çıkıp kendini kilitledi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balkonda bağıran Taner P.'nin intihar edebileceği endişesiyle itfaiye ekipleri atlama yatağı hazırlarken, çevik kuvvet polisleri de binaya giriş yaparak güvenlik önlemlerini aldı.

Balkonda kendisini karnından bıçakladığı görülen Taner P., kanlar içinde kalmış haldeyken polis ekipleri tarafından içeri alındı. Kapının kırılmasıyla sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şüpheli, Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı hastaneye sırtından yaralı olan kardeşi Caner P. de ambulansla götürüldü. İki kardeşin durumlarının iyi olduğu bilgisi verilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.