Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! "Kafama silah dayadılar"

Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! "Kafama silah dayadılar"

Modacı, DJ ve televizyon programcısı Kemal Doğulu, sosyal medya paylaşımlarında eski menajeri Tolga Ö.'ye yönelik hakaret ve tehdit iddialarıyla mahkemeye çıktı.

Kemal Doğulu, bir süre birlikte çalıştığı eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. İfade işlemlerini tamamlamadığı için hakkında yakalama kararı bulunan Doğulu, polis eşliğinde İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

63764-2.jpgİstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada savunmasını yapan Doğulu, kendini şöyle ifade etti:

"Bu sektörde olduğum halde daha önce hiç adliye yüzü görmedim. İfade işlemlerinin bittiğini sanıyordum fakat öyle değilmiş, ifade vermem gerekiyormuş."

63764-1.jpg"KAFAMA SİLAH DAYADILAR"

Doğulu, suçlamaları kabul ederek, "Bu paylaşımı ben yaptım. Eski menajerim beni dolandırdı. Kendisinin benim dışımda da sponsorumu ve arkadaşlarımı dolandırdığını duydum. Bu olaylar beni çok sinirlendirdi. Onun yüzünden dükkanımı tefeciler bastı, kafama silah dayadılar.

63764.jpg"PİŞMANIM"

Bu rezilliklerin duyulmaması ve olayın uzamaması için şikayetçi olmadım. Sinirle bu sözleri yazdım ve fotoğrafını sosyal medyaya koymakla tehdit ettim, hatta koydum. Suçlamayı kabul ediyorum ve yazdığım sözler için pişmanım. Kendisi şikayetinden vazgeçerse ben de karşı dava açmaktan vazgeçerim ve dolandırıcılık suçundan şikayetçi olmam. Bu olaylar nedeniyle mağdurum" dedi.

İfade işlemlerinin ardından duruşma başka bir tarihe ertelendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.