Kendine ter silme görevlisi tuttu! Sosyal medyada infiale neden oldu

Kendine ter silme görevlisi tuttu! Sosyal medyada infiale neden oldu

Arjantin ile Kanada arasında oynana Copa America maçında, Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı'nın terini silmekle görevli çalışanının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Futbol severlerin göz kırpmadan takip ettiği Copa America’da dün gece ABD’nin New York şehrinde bulunan MetLife stadyumunda Arjantin ile Kanada bir üst tura çıkabilmek için kıran kırana bir mücadeleye girişti.

Picture background

Nefes kesen 90 dakikanın ardından yüzü gülen taraf Arjantin oldu. Arjantin’in ilk golünü 22’nci dakikada Julian Alvarez atarken, dünyanın en iyi futbolcuları arasında kimine göre lider konumunda olan Lionel Messi’de 55’inci dakikada ağları havalandırdı.

Alvarez ve Messi’nin attığı goller sayesinde rakibi Kanadayı 2-0 yenmeyi başaran Arjantin finale çıkmaya hak kazanırken, Kanada ise turnuvadan elenmiş oldu.

Picture background

90 dakika yeşil sahada verilen mücadelenin yanı sıra, tribünlerde yaşanan bir olay da özellikle sosyal medyada çok konuşuldu.

Arjantin ile Kanada arasında geçen nefes kesen maçta, Arjantin Futbol Federasyonu başkanı Claudio Tapia’nın terini silen görevli, bir futbol sever tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

ekran-alintisi.jpg

Görünütü çeken taraftarın, o anları sosyal medya hesabından paylaşması üzerine Tapia çok sert eleştirilere maruz kaldı.

ekran-alintisi1.jpg

Türki futbol severlerin de gözünden kaçmayan bu olay sonrası Tapia’ya eleştiri okları çevrilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında da espri ile karışık birçok eleştiri yapıldı.

ekran-alintisi2.jpg

Sosyal medyada Arjantin Futbol Federasyonu başkanının terini silen görevlinin görüntülerini izleyen Türk futbol severler, “Aman Mehmet Büyükekşi görmesin”, “Bizde neden yok, hemen tahsis edilmeli” gibi yorumlarda bulundular.

whatsapp-image-2024-07-11-at-10-20-12.jpeg

whatsapp-image-2024-07-11-at-10-20-12-1.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.