Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı o soruda ecel terleri döktü! YKS Türkiye 75’incisiydi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı o soruda ecel terleri döktü! YKS Türkiye 75’incisiydi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne YKS 75'incisi genç kadının jokersiz bilemediği soru damgasını vurdu.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı olarak bulunan YKS Türkiye 75'incisi genç kadın, karşısına çıkan soruda çok fazla düşündü ve yanıtı joker kullanmadan veremeyince sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

kim1.jpg

JOKER KULLANMASI DİKKAT ÇEKTİ

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yaşanan ilginç anlardan biri daha ekranlara geldi. YKS’de 75’inci olduğunu söyleyen yarışmacı, "hangisi iki kelimesinin sözlük tanımıdır" sorusuna joker kullanmadan yanıt veremedi.

kim2.jpg

SORU GÜNDEME GELDİ

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının dün akşamki bölümüne YKS'de Türkiye 75'incisi olan yarışmacının joker kullandığı soru damga vurdu.

Türkiye genelinde YKS eşit ağırlıkta 75. olan Ayşe Naz Babalık'a, “Hangisi 'iki' kelimesinin sözlük tanımıdır?” sorusu yöneltildi.

kenan.jpg

Genç yarışmacı, soru üzerine çok fazla düşününce joker hakkını kullanmak istedi. Seyirciye danışma jokerini kullanan yarışmacı, seyircilerden "Birden bir artık" yanıtını alarak doğru cevabı seçti ve bir sonraki soruya yükseldi.

Bu anların ardından sesli soruda elenen yarışmacı, yarışmadan 5 bin lira ödülle ayrıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.