Kiracı evin içinde hapis kaldı sebebi şaşkına çevirdi! “Ev sahibim yaptı” dedi

Kiracı evin içinde hapis kaldı sebebi şaşkına çevirdi! “Ev sahibim yaptı” dedi

Muğla Marmaris’te bir kişi, oturduğu evde mahsur kaldı. Ev sahibinden şikayetçi oldu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan olayda kirada oturan bir vatandaş evinden çıkamadı. Sebebi ise şoke etti. İlhan Soylu adlı vatandaş başına gelenlerden ev sahibini sorumlu tuttu ve “o yapmış olabilir” dedi.

Soylu’nun sabah evden çıkmasını engelleyen detay, kapının dışından çekilen silikon köpüktü. Bu şekilde kapatılan kapı ile ilgili kiracı Soylu, ev sahibi A.E.’den şikayetçi oldu. Kapıyı güçlükle açan Soylu, köpük silikonla karşılaşınca şoke oldu. Soylu, “Benim hiç düşmanım yok, bunu büyük ihtimalle ev sahibi yapmış olabilir” ifadelerini kullandı.

Ev sahibi A.E. ise suçlamaları reddederek kendi durumunu paylaştı. A.E., ayağının bir buçuk aydır alçıda olduğunu söyledi.

j2.webp

KİRADA OTURDUĞU EVDEN ÇIKAMADI

Marmaris'te, emekli maaşıyla geçinen kiracı İlhan Soylu, uygun fiyatlı bir ev bulamayınca eski evinden çıkamadı. Ev sahibi A.E. ise kiracısının evden çıkmasını istedi. Taraflar arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı.

Dün sabah yaşananlar ise olayın tansiyonunu artırdı. Soylu, kapısının köpük silikonla kapatıldığını fark etti. Yarım saat süren çaba sonucu kapıyı zorla açan Soylu, ev sahibinin kapıyı inşaat malzemesi ile mühürlediğini öne sürdü. Şaşkınlık içindeki Soylu, yaşananlar üzerine karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldu. Bu olay, kiracı-ev sahibi ilişkilerinde yaşanan gerginlikleri bir kez daha gündeme getirdi.

j.webp

“HİÇ DÜŞMANIM YOK”

Konuyla ilgili açıklama yapan kiracı Soylu, kapıyı açmak isteyip başarılı olamayınca zorladığını, anahtarın bozulduğunu düşündüklerini anlattı ve “Bunu büyük ihtimalle ev sahibi yapmış olabilir. Benim burada hiç düşmanım yok, aşağıdaki esnaf arkadaşlarımın hepsi beni sever. Ev sahibi benim evden çıkmamı istedi. Çıkmak istemeyince biz de kendisiyle mahkemelik olduk. Bir üst mahkemeye itirazımız var. Mahkeme sonucunu bekliyoruz. Çünkü böyle bir şeyi başka kimse yapmaz, benim düşmanım yok.” İfadelerini kullandı.

j3.webp

Öte yandan rahatsızlandıktan sonra emekli olduğunu anlatan kiracı, 12 bin TL emekli maaşı aldığını, ev aradığını ancak ev kiralarının 20-25 bin TL gibi yüksek rakamlarda olması sebebiyle çıkamadığını anlattı. Aslında kimseyi mağdur etmek istemediğini açıklayan kiracı, memleketteki evinin de depremde hasar aldığını iddia etti. Sabah karşılaştığı manzara sonrası karakola giderek şikayetçi olduğunu anlatan Soylu’nun iddialarını ev sahibi A.E. ise yalanladı.

Telefonla ulaşılan ev sahibi A.E., olaya dair bir bilgisi ve ilgisi olmadığını, ayağının bir buçuk aydır alçıda olduğunu ifade ederek konuyu kapattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.