Küçükçekmece’de binanın çökme anı ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kamerada

Küçükçekmece’de binanın çökme anı ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kamerada

İstanbul Küçükçekmece’de sabah saatlerinde çöken binanın yıkılma anı ortaya çıktı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece’de sabah saatlerinde çöken binanın yıkılma anı ortaya çıktı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Küçükçekmece'de saat 08.40 sıralarında 3 katlı binada çökme meydana geldi. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi.

İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada enkaz altında 7 kişinin çıkarıldığını ve 2 kişi hala enkaz altında olduğu belirtilmişti.

Ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarında enkaz altında kalan kişiler için arama kurtarma çalışmalar devam ediyor. İstanbul Valisi Davut Gül yıkılan bina hakkında bilgileri paylaştı.

Binanın 1998 yılında yapıldığını kaydeden Davut Gül, Çökmenin nedeniyle ilgili henüz bir tespit olmadığını söyledi. Olay yerine çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayın saniye saniye çökme görüntüleri ortaya çıktı. O anlar bir işyerinin kamerası tarafından kaydedildi.

son-dakika-istanbulda-3-katli-bina-coktu-enkaz-altinda-kalanlar-var-canli-17173104048452-1.jpg

O ANLARI ANLATTI

Enkazdan çıkarılan Korkut Yılmaz o anları anlattı. 7 – 8 kişi olduklarını söyleyen Yılmaz, önce hafif bir sarsıntı duyduklarını sonrada binanın çöktüğünü söyleyerek şunları aktardı:

“Ben yatakla dolabın dolabın arkasına atmıştım kendimi, sonra geri geri çıktım. Köpeğim vardı. O içeride kaldı. Üst kattaki insanlardan da bazıları çıktı. Bazıları enkazda kaldı. 4 katlı binaydı. Bir risk taşımıyordu. Alt kat dükkan onun üzerinde ofisim vardı. Bir üst katta da evim vardı. 10 dakika sonra hemen polis ekipleri ve ambulanslar geldi. Ellerim ve bacaklarımda yaralar var. Komşular kıyafet verdiler giydim. Ara kattaydım. Yatakla dolabın arasına girmenin önemini gördüm"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.